Door Chili reizen? Kies dan voor onze unieke rondreizen

Zuid-Amerika is een overweldigend mooi continent. We hebben jaren ervaring met het plannen van reizen voor jong en oud. Wilt u bijvoorbeeld door Chili reizen? Dit uitgestrekte land bevindt zich aan de westzijde van de Andes tegen de Stille oceaan. Het is geschikt om van het noorden naar het zuiden te reizen per auto of per fiets en kenmerkt zich door een zeer afwisselende natuur en klimaat. Bosrijke gebieden worden tijdens deze Chili reizen afgewisseld door woestijngebieden en hoge gebergtes met prachtige bergmeren. Vergeet ook niet om tijdens deze Chili reizen een bezoekje te brengen aan de oceaan en aan de hoofdstad van het land: Santiago. Dompel u onder in de flora en fauna, snuif de eeuwenoude cultuur op van de diverse indianenstammen die hier hebben gewoond en combineer deze Chili reizen met reizen door andere Zuid-Amerikaanse landen zoals Argentinië en Peru. Klinkt u dit allemaal als muziek in de oren en zoekt u daarom een reisorganisatie waar u een all-inclusive rondreis kunt boeken dat geheel aan uw wensen voldoet? Kijk in dat geval eens bij Atacama en maak een keuze uit de diverse standaard reizen door Chili of één van de andere landen op dit continent. Reizen door Chili zult u niet snel vergeten want u waant zich in meerdere landen tegelijkertijd. Het is namelijk een land van tegenstellingen omdat er plekken zijn waar het nooit regent en plekken waar het juist altijd nat is.

Deze Chili reizen gaat u nooit meer vergeten

Ziet u onze Chili reizen wel zitten? Boek dan snel op de dagen die u voor ogen hebt. We bieden een keur aan avontuurlijke rondreizen waar u zelf invulling aan kunt geven. En daarmee verschillen we natuurlijk van andere aanbieders die enkel standaardprogramma’s opnemen. Kies bijvoorbeeld voor het “A Desert Blend”-programma als vertrekbasis en borduur hier op voort. Natuurlijk hoeft u niet een uitdagende wandelvakantie te doen tijdens uw Chili reizen:

  • Als u liever uw vakantie aan de oceaan doorbrengt in luxe accommodaties met af en toe verzorgde uitstapjes naar het binnenland dan maken we dergelijke Chili reizen graag voor u op maat.
  • Of reis met de auto door woeste gebieden en bezoek de beroemde vuurbergen.
  • Een andere autoreis door de Atacama-woestijn, een van de meest droge plekken op Aarde, voert u door een desolaat en kurkdroog gebied. Durft u het aan?

Liever een meer faunarijke omgeving bezoeken? Dan is Patagonië de streek waar u naartoe wilt tijdens uw Chili reizen. Deze streek zal u tevens door een deel van Argentinië voeren en staat bekend als onmetelijke wildernis, een plek waar fjorden, gletsjers en kliffen vol wilde dieren samenkomen tot een immens spektakel dat de rest van uw leven op uw netvliezen gebrand blijft staan.

Boek vandaag nog zodat de voorpret kan beginnen

Mocht u graag door dit prachtige land willen reizen dan is het aan te raden om in de winterdagen op vakantie te gaan. Dit land bevindt zich immers onder de evenaar dus het is daar zomer. Tussen oktober en april valt er minder regen en heerst er een droger en meer aangenamer klimaat. Een aantal medische maatregelen moet u treffen als u naar Zuid-Amerika vertrekt. U hebt in ieder geval een inenting tegen hepatitis A nodig en het wordt tevens aangeraden om uw DTP vaccinatie te verlengen. De zon schijnt er een stuk feller dus vergeet niet om een hoge factor zonnebrandcrème mee te nemen. Per land beschrijven we de gebruiken op onze website. Als u zich daar aanhoudt dan zult u een fantastische tijd gaan beleven.