Een eigen homepage beheren

U hebt als ondernemer vast en zeker een website. Een site wordt ook wel homepage genoemd. De landingspagina van een site is tevens uw homepage. Het is uw digitale visitekaartje dus het is erg belangrijk dat u relevante informatie op uw landingspagina zet. Zet er nieuws neer, kortingen, bedrijfsinformatie of maak er een unieke webwinkel van. Het vormt de handleiding waarmee bezoekers op uw website gaan browsen. Hebt u geen host? Dan kan uw homepage niet op het internet. Een host is de server waarop de site draait. Als uw website niet is aangemeld bij een server dan kunnen mensen niet uw site bezoeken. U hebt een maandelijks abonnement nodig om uw site draaiende te houden. Als u op zoek bent naar een hostingbedrijf voor uw homepage dan bent u bij ons aan het juiste adres. Kijkt u maar eens op transip.be. Ook al is ons bedrijf gevestigd in België, ook in Nederland voorzien we diverse mensen van hun eigen site. En dat is nog lang niet alles want u hebt de keuze uit meer dan 450 verschillende extensies. Het prettige aan het internet is dat we daarom mondiaal kunnen werken. Bent u bijvoorbeeld een half jaar op reis in Australië en wilt u graag een blog bijhouden? Dan kunt u uw blog door ons laten hosten voor een klein bedrag per maand. Uw homepage kan dan een Australische extensie krijgen zodat u extra goedkoop uit bent. Het is dan ook mogelijk om uw site actueel bij te houden.

Uw homepage moet u wel hosten

Het moge duidelijk zijn dat een goed hostingbureau voor uw homepage van grote waarde kan zijn. Maar dat is nog lang niet alles wat u van TransIp mag verwachten. Wilt u als ware blogger online uw website kunnen bijwerken? Wilt u kunnen tekstverwerken? Dan leveren we u een abonnement op WordPress. Dat is de ultieme wijze om op diverse manieren uw site eenvoudig bij te werken. Niet alleen is WordPress ideaal voor zelfstandige ondernemers, als u een grote onderneming met een uitgebreide homepage hebt dan wilt u veelvoudig uw site kunnen aanpassen. Zeker als een groot deel aan uw inkomsten door de webwinkel wordt gegenereerd. Uw homepage mag dan nooit uit de lucht en dat betekent dat u een betrouwbare host nodig hebt. Wij maken gebruik van VPS, dat is een ideale manier om uw homepage mee te beschermen. Uw site wordt op een virtuele server gezet die vervolgens op onze fysieke server terechtkomt. Uw homepage wordt daardoor impliciet beveiligd zodat virussen en hackers geen vat kunnen krijgen op gevoelige informatie. Uw website doet het 24 uur per dag, 7 dagen per week.

Hebt u nog vragen? Neem gerust even contact met ons op

Wij zijn ook 24 uur per dag bereikbaar want het kan gebeuren dat er midden in de nacht een storing opdoemt. Daar zult u nooit last van hebben want we kunnen direct uw site migreren naar een andere server. Mocht u vragen hebben dan kunt u ons via de mail en de telefoon op alle dagen en tijdstippen bellen. Wij werken klantgericht en kunnen pakketten voor u samenstellen die ten eerste voldoen aan uw eisen en ten tweede niet te duur zijn. Zo kunt u kiezen uit:

  • Thema’s. Verander uw website in een handomdraai met een van de honderden lay-outs.
  • Voeg SEO-artikelen toe en andere plug-ins zodat uw website sneller gevonden wordt via Google.
  • En bepaal de inhoud van uw site door zogenaamde widgets toe te voegen. Dit zijn knoppen die doorverwijzen naar onder andere sociale media waar u lid van bent, RSS Feeds, comments en reviews.