GSM houder

B2ctelecom - Gsm houderHebt u onlangs een mobiele telefoon gekocht? Dan hebt u vast en zeker een smartphone gekocht. Dit is niet alleen maar een telefoon, u kunt u hier werkelijk van alles mee doen. Van WhatsApp tot het ouderwetse Sms’en van het gebruik van diverse apps tot aan internetten, alles kan op een dergelijk toestel. U snapt daarom wel dat het nog behoorlijk duur kan zijn om er eentje aan te schaffen. Gelukkig krijgt u erg vaak een zogenaamd leentoestel van de provider bij wie u een abonnement hebt afgesloten. Soms betaalt u er iets meer voor en krijgt u korting voor het toestel bij uw abonnement, soms betaalt u het gehele toestel af tijdens dat jaar of twee jaar al naar gelang de duur die u voordien had afgesproken met de telefoonprovider. Afijn, wat u waarschijnlijk bovenal niet wilt laten gebeuren is dat de telefoon binnen de kortste keren kapot is. En dat is waar een GSM houder om de hoek komt kijken. De GSM houder is een hoesje dat u om uw telefoon doet en daarom is uw telefoon beschermd tegen allerlei gevaren die er in de buitenwereld maar ook bij u thuis op de loer liggen. Een kat kan er tegenaan lopen en de smartphone kan zo op de grond vallen maar u kunt ook zelf per ongeluk de telefoon laten vallen met alle gevolgen van dien. Zeg maar dag tegen uw beeldscherm als er geen stevige GSM houder omheen zit. Hebt u wel een GSM houder? Dan vangt deze GSM houder de klap op. Deze absorbeert het vallen en beschermt daarmee uw gevoelige apparaat. De reparatiekosten zijn altijd vele malen hoger dan de eenmalige kosten van zoiets simpels als een GSM houder. Waar wacht u dan ook nog op? Zeker als u voor het eerst een smartphone hebt en dus nog niet beschikte over een dergelijke GSM houder of omdat u van type, en dus ook qua afmetingen bent veranderd, dan zult u er een nieuwe GSM houder bij moeten kopen. En dat is waar wij om de hoek komen kijken want in onze webwinkel vindt u voor alle type telefoons passende en stijlvolle hoesjes.

Het belang van een GSM houder

Kijkt u dan ook eens rond op onze website en ontdek de vele voordelen van de GSM houder. Er zijn verschillende types en dan bedoelen we niet alleen het formaat. Zo is er een GSM houder met een beschermende transparante laag die u over het beeldscherm aanbrengt. U hoeft de houder dan niet open te klappen maar u hebt als het ware een dubbele touchscreen. Ook is er de GSM houder die u verticaal of horizontaal open kunt klappen en zo zijn er nog veel meer mogelijkheden. Het is maar net wat u het prettigst vindt, u zult er immers mee moeten rondlopen in uw zak. Hoe dikker de GSM houder des te meer bescherming de hoes biedt maar we begrijpen ook wel dat dit juist vervelend kan zijn mensen die liever niet een dikke telefoon in hun broekzak hebben zitten. Dan kunt u kiezen voor enkel een beschermende laag over het beeldscherm maar dan is uw apparaat weer niet extra beschermd tegen valpartijen en stoten. U wilt natuurlijk geen krassen op uw mooie en tere scherm maar ook intern kan er van alles kapot gaan als uw smartphone hard valt. Het beeldscherm blijft dan intact maar van binnen zijn er dingen kapot gegaan. Dan bent u verder van huis en dat mag nooit de bedoeling zijn. Een reparatie kan behoorlijk duur zijn en ook al is het vergoed, u zit wel een tijdje zonder telefoon en daar moet u natuurlijk niet aan denken. Koop daarom altijd een GSM houder. Een dergelijke houder cadeau geven is ook een puik idee. Als u wilt kunt u de GSM houder namelijk zelf ontwerpen. Zelf teksten en plaatjes uploaden en aanbrengen via onze online ontwerper? Doet u dit vandaag nog, dan gaan we meteen over tot de orde van de orde: het produceren van uw eigen unieke GSM houder. U kunt dit te allen tijde doen, 24 uur per dag, het internet sluit immers niet. Zo kunt u aan al uw familieleden en goede vrienden een eigen GSM houder cadeau doen.

Koop er ook een voor het te laat is

Hebt u een nieuwe telefoon en abonnement op het oog en is de keuze gevallen op een ander formaat en type dan uw huidige telefoon? Vergeet dan niet om er ook direct een GSM houder bij te kopen. Zo loopt u een veel kleiner risico dat er iets mee kan gebeuren als uw telefoon per ongeluk uit uw handen valt. Er zijn houders die er voor zorgen dat uw smartphone niets overkomt als het met water in contact komt. Voor alle hoesjes vindt u op onze site een handig overzicht dat u zelf toe kunt spitsen op merk en type. Ook het zelf ontwerpen van een GSM houder is een erg populaire feature dus neemt u daar ook even een kijkje. We hebben niet alleen de GSM houder in ons assortiment maar ook allerlei accessoires voor bij uw smartphone en tevens voor bij uw tablet. Bestellen is overigens een eitje en werkt net als een andere webwinkel:

  • Kom naar de site toe en kies uw gewenste houder uit of ontwerp er zelf een
  • Vul uw gegevens in zoals uw naam, adres en e-mailadres
  • En maak uw bestelling compleet door te betalen
  • Zo eenvoudig is het!