Origineel met Hay

Als u uw huis gaat inrichten of opnieuw in gaat richten, dan kunt u dit op verschillende manieren doen. U kunt er natuurlijk voor kiezen om naar een grote woonwinkelketen te gaan en daar alles aan te schaffen, maar u kunt er ook voor kiezen om woonartikelen te kopen van designmerken zoals Hay. Waarom zou u nu voor design kiezen en niet voor de artikelen van woonwinkelketens? Kiezen voor design doet u om ervoor te zorgen dat uw interieur net iets anders wordt dan anders, dat het niet precies gaat lijken op dat van al die andere mensen die ook naar de grote woonwinkelketens gaan. Want laten we eerlijk zijn, veel van de producten van deze ketens zien er erg hetzelfde uit. Dit hoeft natuurlijk geen probleem te zijn, als u hiervan houdt dan is dat prima. Maar sommige mensen willen graag wat anders en voor hen is een merk als Hay dan een uitkomst. Met de woonartikelen van Hay kunnen zij hun woning op een originele manier inrichten en zo hun geheel eigen sfeer en uitstraling creëren. Dit maakt het net even anders dan anders en het maakt het echt van u. Nu zijn sommige mensen er wat huiverig voor om producten van Hay of een ander designmerk te kiezen. Hier hebben zij vaak twee verschillende redenen voor. In de eerste plaats wordt er vaak gedacht dat deze artikelen veel te apart zijn, dat dit niet in hun woninginrichting past. In de tweede plaats wordt er vaak gedacht dat deze producten alleen te betalen zijn voor mensen met een zeer dikke portemonnee. Beide zijn echter hardnekkige misverstanden. De producten van Hay en van veel andere designers zijn echt veel voordeliger geprijsd dan mensen denken. Bovendien zijn ze van een veel hogere kwaliteit dan de woonproducten van de grote ketens, waardoor ze een veel langere levensduur hebben. Omgerekend naar het aantal jaren dat u ze kunt gebruiken, zijn ze dus echt niet duurder, vaak zelfs goedkoper. Ook om de ontwerpen hoeft u het echt niet te laten, de designers zijn er namelijk sterk op gericht om producten te maken die net iets anders zijn dan anders, die meer uitstraling hebben, maar dit doen zij wel zo dat ze in de meeste interieurs heel goed passen. Ook voor u zijn artikelen van bijvoorbeeld Hay dus waarschijnlijk echt wel een goede keuze.

De stijl van Hay

Ieder designmerk heeft natuurlijk zijn eigen stijl en dat geldt uiteraard ook voor het Deense merk Hay. Waar kunt u producten van dit merk nu aan herkennen, wat is hun signatuur? Het bijzondere van Hay is dat zij altijd proberen om oud en nieuw met elkaar te verenigen. Voor hun ontwerpen halen zij hun inspiratie uit de Deense ontwerpen van de jaren vijftig en zestig. Dit combineren zij vervolgens met de woontrends en kleuren van nu, zodat ze een uitstekende combinatie van oud en nieuw, van nostalgie en hip weten te creëren. Zij zijn met hun werk altijd bezig op het snijvlak tussen de vaste en strakke lijnen uit de architectuur en de dynamiek die modetrends met zich meebrengen. Zodoende weten zij echt hun geheel eigen stijl te creëren. Veel mensen die artikelen van Hay zien, zullen opmerken dat deze zeker in hun eigen interieur zouden passen. Doordat zij nooit kiezen voor extreme designs, is het in echt heel veel woonstijlen goed toe te passen. Wat voor artikelen maakt Hay nu eigenlijk precies? Woonartikelen is immers een breed begrip. Maar zo breed als dit begrip is, zo breed is hun collectie ook. Dit designmerk maakt namelijk:

  • meubels, zoals kasten, banken, stoelen en tafels
  • woontextiel, bijvoorbeeld vloerkleden, strandlakens, gastendoekjes en theedoeken
  • verlichting
  • glaswerk
  • woonaccessoires, als kandelaars, spiegels, opbergdozen, kapstokken en kussens

Met andere woorden, u kunt er voor kiezen om uw hele interieur met producten van Hay in te richten. Maar u kunt er natuurlijk ook voor kiezen om bijvoorbeeld uw interieur te verfraaien met een aantal van hun accessoires.

Living and Company

Bent u ook nieuwsgierig geworden naar de woonartikelen van designmerk Hay? Dan is het zeker de moeite waard om eens de website van Living and Company te bezoeken. Dit bedrijf is namelijk officieel dealer van dit merk en heeft bovendien ook nog een aantal andere goede designmerken in hun collectie opgenomen. Merken in de collectie van Living and Company kenmerken zich over het algemeen door Scandinavische stijlen, door het gebruik van natuurlijke materialen en de combinatie van oude en nieuwe elementen. Dit maakt Hay dus een uitermate geschikt merk voor hen en u vindt bij hen dan ook echt een zeer ruime keus op dit gebied. Als u op zoek bent naar mooie meubelstukken, mooi woontextiel en woonaccessoires, dan bent u bij Living and Company dus zeker aan het juiste adres. Doordat zij altijd kiezen voor merken die een uitstekende kwaliteit combineren met betaalbare prijzen, zoals het merk Hay, kunt u er zeker van zijn dat er ook voor uw budget mooie producten bij hen te krijgen zijn. Zij maken het dus echt voor iedereen haalbaar om mooi design in huis te halen en zo een geheel eigen twist aan het interieur te geven. U kunt zo dus echt uw eigen persoonlijke stijl tot uitdrukking laten komen. Bent u dus op zoek naar woonartikelen van Hay of van andere designmerken, zoals Bloomingville, Kek Amsterdam of Storebror, dan is het dus zeker aan te raden om eens te kijken bij Living and Company.