Bachelor Multimedia en communicatietechnologie – afstudeerrichting digital arts and entertainment

Ze bestaan, die witte raven met talent voor artistieke 3D-skills én voor programmeren, en wij zijn naar hen op zoek! Ben jij zo iemand die de lat voor jezelf hoog legt en die op een originele manier een opdracht of probleem kan vertalen naar een creatieve en visueel aantrekkelijke oplossing? Dan hebben we goed nieuws voor jou: digital arts and entertainment (DAE) is geboren.

Visualisaties, animaties, game development, innovatief en psychologisch sterk onderbouwd edutainment, new media art, dit alles kan jij naar een nieuw niveau helpen tillen door je unieke combinatie van sterke programmeervaardigheden en artistieke skills. Daarnaast krijg je een sterke basis in project en people management en kostprijsberekening, zodat je ook als 3D-producer aan de slag kan. En je wordt zowel voorbereid op een internationale carrière als op sterk groeiende markten dichter bij huis.

Digital arts and entertainment is één van de drie afstudeerrichtingen van de BachelorMultimedia en Communicatietechnologie.