Tas bedrukken

Een tas bedrukken bij Printdeal.be is voor meerdere gelegenheden aan te vragen. Met name voor promotassen geeft het iets extra’s om deze te bedrukken met het logo of de naam die past bij de gelegenheid. Bedrijven doen regelmatig een bestelling om tassen in de stijl van hun organisatie te laten bedrukken. Hier kunnen meerdere redenen voor zijn. Bijvoorbeeld de start van een nieuw jaar, de lancering van een nieuw product of een nieuwe naam voor het bedrijf. Een andere reden is een bijeenkomst of evenement dat door het bedrijf gegeven wordt. Een tas bedrukken kan een van de geschenken zijn die gepaard gaan met het evenement om deze als promotassen weg te geven. Daarnaast zorgen bedrijven ook goed voor hun medewerkers door ze te voorzien in betrouwbare laptoptassen of rugzakken. Zij laten dan iedere tas bedrukken met de naam en logo van de organisatie, zodat duidelijk is dat de tas afkomstig is van hun werkgever. Dit staat met name representatiever als ze op bezoek gaan naar klanten. Het kan van toegevoegde waarde zijn als zij dan een tas bij de hand hebben waar de naam van het bedrijf op staat. Niet alleen voor de medewerker, maar ook voor het bedrijf.

Promotassen als geschenk

Bij promotassen moet je denk aan bijvoorbeeld linnen tassen of shoppers die ook nog gevuld worden met geschenken. Of promotassen die je uitdeelt op een evenement, waarna de bezoekers zelf deze gedurende het evenement vullen met een aandenken. Je mag zelf bepalen welke promotassen geschikt zijn voor jouw gelegenheid. Voor een tas bedrukken heb je de keus uit de volgende opties:

 • Papieren tas
 • Linnen tas
 • Nonwoven tas
 • Plastic tassen
 • Jute tassen
 • Shoppers
 • Katoenen tassen
 • Vilten tassen
 • Food bags
 • Polyester tassen
 • Opvouwbare tassen
 • Rugzakken

Nu zullen grote promotassen niet veel voorkomen en dan vallen de shoppers of grote XL maten al snel af voor tas bedrukken. Mocht je bijvoorbeeld de linnen tas mooi vinden, maar deze willen vullen met meerdere geschenken, dan kan je hiervoor ook een groter formaat selecteren. Printdeal.be heeft per uitvoering weer verschillende formaten en modellen. Kijk daarom eerst in welke uitvoering de tassen verkrijgbaar zijn. Zelfs de jute tas is te bestellen in het formaat van een shopper, maar ook in de vorm van een kleine cadeautas. De mogelijkheden voor promotassen zijn behoorlijk uitgebreid bij Printdeal.be. Neem daarom echt de tijd voor jouw bestelling, want zeker weten dat je een geschikt model vindt voor tas bedrukken voor jouw gelegenheid.

Logo’s en bedrijfsnamen

Voor tas bedrukken wordt voornamelijk de PMS-druktechniek toegepast. PMS staat voor de Pantone Matching System waarbij iedere kleur een uniek nummer heeft met de juiste specificaties. De nummers zijn aangegeven van 1 tot en met 6. Bij de ene tas is het tas bedrukken zowel enkelzijdig als dubbelzijdig mogelijk. Maar bij de andere modellen is tas bedrukken alleen maar op een kant uit te voeren. Denk daarbij aan de rugzakken. Dubbelzijdig afdrukken van de promotassen wordt aangegeven met dubbele cijfers, zoals 2/2. Dit betekent dat aan beide zijden twee PMS-kleuren worden gebruikt bij het afdrukken. Het mengen vindt voor het afdrukken plaats, pas dan wordt het logo of de tekst bedrukt op de tas. Heb je een ontwerp voor een uitzonderlijk evenement en wil je deze ook op de promotassen laten zetten? Controleer dan in de specificaties en de werktekeningen of jouw ontwerp geschikt is voor tas bedrukken en de promotassen. Vraag indien nodig advies aan de specialisten van Printdeal.be. Via de chat en de telefoon staan zij voor je klaar om met jou de promotassen samen te stellen die bedoeld zijn voor een tas bedrukken.